header
Welcome Guest to ServerDoc - Auto Restart crashed servers and programs (game www ftp servers) with remote control panel
ServerDoc

· About ServerDoc
· Download/Purchase
· Getting Started
· User Guide
· Forums
· Feedback/Suggestion
· Mailing List
· Link To Us
· Your Account
· Linux


ServerDoc - Auto Restart crashed servers and programs (game www ftp servers) with remote control panel: Forums

Serverdoc :: View topic - serverdoc affinity/cpu
serverdoc affinity/cpu

 
Post new topic   Reply to topic    Serverdoc Forum Index -> Serverdoc
View previous topic :: View next topic  

Author Message
Inflikted



Joined: May 13, 2007
Posts: 7

PostPosted: Fri Aug 06, 2010 4:08 pm    Post subject: serverdoc affinity/cpu Reply with quote

I have read many other posts on this forum about setting up affinity/cpu. That the program must already be started for you to setup affinity. I have tried this on all 3 of my dedicated servers. However Priority/Affinity is grayed out on all of them. Is this a pro feature or am I doing something wrong?
Back to top
View user's profile Send private message
Author Message
sanderso
Site Admin


Joined: Jan 17, 2003
Posts: 1831

PostPosted: Fri Aug 06, 2010 6:18 pm    Post subject: Reply with quote

Should be working, can you post a screenshot of the window please. Also what version of windows have you tried?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Author Message
Inflikted



Joined: May 13, 2007
Posts: 7

PostPosted: Fri Aug 06, 2010 11:22 pm    Post subject: Reply with quote

i am running windows 2008 standard server for all of them. they range from quad core up to dual quadcore systems

i am running 1.00.082 version

all the servers are source servers if that helps any.

here is a photo

[/img]
Back to top
View user's profile Send private message
Author Message
sanderso
Site Admin


Joined: Jan 17, 2003
Posts: 1831

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 5:16 am    Post subject: Reply with quote

is serverdoc running under an account with rights to change affinity/cpu ? Try an admin account if its not already.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Author Message
Inflikted



Joined: May 13, 2007
Posts: 7

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

its the main root account, dont think i could get any higher access than that Neutral

and there is only 1 account.
Back to top
View user's profile Send private message
Author Message
sanderso
Site Admin


Joined: Jan 17, 2003
Posts: 1831

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 7:25 pm    Post subject: Reply with quote

Opps - Just noticed in your image you are selecting config from within SDControl? If so thats why. You need to open config from serverdoc for affinity/priority.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Author Message
Inflikted



Joined: May 13, 2007
Posts: 7

PostPosted: Sat Aug 07, 2010 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

that did the trick Smile thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Serverdoc Forum Index -> Serverdoc All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Powered by phpBB © 2004 phpBB Group
Version 2.1 by Nuke Cops 2003 http://www.nukecops.com
TBlue by DR Designs © 2004

Forums ©
footer
Copyright 2004 serverdoc.com

Web site engine code is Copyright 2003 by PHP-Nuke All Rights Reserved PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license